Faciliteter

Vi har fri internet på pladsen, samt gratis bad og opvask.

Nye midlertidige bade- og toiletfaciliteter

Vi har lejet en bade- og toiletvogn med 3 bad/toiletter for at øge vores eksisterende bade- og toiletkapacitet i forbindelse med Corona. Vognen vil primært blive taget i brug ved spidsbelastninger (helligdage m.v.).

Toilet- / Badefaciliteter

Vi har et familiebaderum, min 2 pers., så familien samlet kan få vasket feriens støv af sig. I de store baderum er der brusekabiner med dør, samt vaskebåse med forhæng, så man kan være privat.

Til vores helt små gæster har vi et hyggeligt babybaderum, hvor forældre og barn i fred og ro kan få klaret bleskift eller få badet de små. Vi har desuden et kombineret handicap-/familiebaderum med lidt mere plads end sædvanligt.

Køkkenfaciliteter

Vi har to køkkener på pladsen. Begge er udstyrede med kogefaciliteter, vaske, en mikrobølgeovn og en almindelig ovn. Det ene er et såkaldt udekøkken, men der er nu alligevel både tag og vægge, så man kan klare opvasken i tørvejr, også selv om  det regner.

Bytingets Multibane

I umiddelbar nærhed af campingpladsen har Bisserup Byting anlagt en Multibane, hvor der bl.a. kan spilles fodbold, basketball, løbes på rulleskøjter og spilles petanque.

Det er også anlagt en stor tennisbane ved Multibanen.